Maak kennis met erkend installateur TBK

Profiteer van de expertise van een erkend installateur met meer dan 50 jaar ervaring. TBK heeft alle installatietechnische oplossingen onder één dak. Ondernemers en overheidsinstellingen werken met ons samen vanwege onze heldere afspraken, hoge kwaliteit, snelle inzetbaarheid en geavanceerde oplossingen op maat. Waar kunnen we u bij helpen?

24/7 bereikbaar bij storingen

In een 24-uurseconomie is het belangrijk dat uw bedrijfsprocessen niet stil liggen. Daarom staat er een team van erkende monteurs 24/7 paraat voor ad hoc werkzaamheden die directe actie vereisen. Zij zorgen dat u zo min mogelijk operationele consequenties ervaart en lossen uw probleem snel, zelfstandig en efficiënt op.

DE IDEALE PARTNER VOOR JOUW BOUWPROJECT

Of het nu gaat om een villa, bedrijfspand of heel appartementencomplex: TBK verzorgt graag al uw installatietechniek. Als erkend installateur voeren we uw project van kelder tot dak uit. Schakel ons in voor ontwerp, renovatie of realisatie van projecten. Hierbij denken wij aan de voorkant alvast mee over onderhoudsvraagstukken in de toekomst.

ONZE PARTNERS

We blijven groeien. Wij zijn trots te melden dat wij een samenwerking hebben met FIXZED, BILTZ, IJBOUW, MEERBOUW en MOUTON. Alles in eigen huis, het gevolg: een geoliede interne organisatie welke erin slaagt continu verbeteringen door te voeren in planning, prijsstelling en kwaliteit. Lees meer over onze transitie!

Lees over onze transitie