Dek risico’s af met een onderhoudscontract

Preventief onderhoud verlengt de levensduur van installaties en voorkomt storingen. Met een onderhoudscontract houden we uw installaties in een goede conditie en blijven de kosten beheersbaar.

Vetafscheiders

Milieuvriendelijke vetafscheiders

Voor bedrijven in de horeca of levensmiddelenindustrie is het belangrijk vetten effectief en milieuvriendelijk van het afvalwater te scheiden. TBK plaatst en onderhoudt vetafscheiders in uw bedrijf. U kunt de installatie op afroep of op contractbasis door ons laten legen en reinigen.

Zink-, lood- en dakwerken

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw dakwerken aanzienlijk. TBK levert u een preventief onderhoudsplan op maat. Hierin constateren en analyseren wij adequaat en maken we een realistische meerjarenbegroting. Zo weet u wat u kunt verwachten en behoren ad hoc herstelwerkzaamheden tot het verleden.

Riolering

Een verstopt riool veroorzaakt stankoverlast en andere ongemakken. TBK is expert op het gebied van riooltechniek. Schakel onze specialisten in voor aanleg en renovatie, preventieve reiniging en storingen. Onderdelen hebben wij voor een snelle verwerking op voorraad.

 

Aanleg en deelrenovatie

Van betonboren tot bestrating: u kunt bij TBK terecht voor de complete aanleg van uw riolering. Onze specialisten zijn bekend met alle gangbare materialen, zoals PE, PVC, SML en LORO. Zonder hak- of breekwerk renoveren wij bovendien uw bestaande afvoerleidingen. Met geavanceerd apparatuur detecteren we snel waar het probleem zit en na een behandeling met epoxyhars kunt u binnen korte tijd weer gebruik maken van uw afvoer.

Waterinstallaties

Onderhoud en storingen

Periodiek onderhoud maakt storingen beheersbaar en schetst een duidelijk verwachtingspatroon aangaande uw installaties. Met alle voorkomende storingen kunt u bij onze specialisten terecht.

Legionellapreventie

Voor legionella geldt: beter voorkomen dan genezen. TBK inventariseert de risico’s in uw leidingnetwerk en stelt een op maat gemaakt beheersplan op. Met technische maatregelen verhinderen we de groei en verspreiding van deze bacterie. Waar nodig brengen wij modificaties aan in uw waternet. Hierbij passen we de nieuwste technieken toe.