Zink-, lood- en dakwerken

Daken en hemelwaterafvoeren worden steeds belangrijker nu de regenbuien in hevigheid toenemen. Het juiste advies bij aanleg hiervan kan TBK Loodgieters voor u verzorgen.

Van renovatie,- of nieuwbouwprojecten tot onderhoud en reparatie van alle hellende- en platte daken zijn wij voor u inzetbaar.

 

Wij zijn gespecialiseerd in

  • bitumineuze dakbedekking
  • kunststof dakbedekking (PVC en EPDM-folie)
  • nieuwbouw en renovatie
  • preventief onderhoud (veegschoonmaken daken)

Sanitair

TBK is specialist in sanitaire installaties voor uw badkamer, kleedkamer of toiletvoorziening. ’Onze experts nemen het ontwerp, de installatie, en reparaties van het sanitair in uw woon- of bedrijfspand voor hun rekening. Win deskundig advies in over de beste oplossing voor uw situatie. Wij zijn actief in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit.

Aanleg en Renovatie

Of u nu voor een complete verbouwing of kleinschalige renovatie gaat: onze specialisten nemen uw project graag onder handen. De loodgieters zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends, adviseren u graag over de meest duurzame, waterbesparende oplossing en bieden u een breed assortiment.

CV-installaties

Als erkend verwarmingsinstallateur adviseren wij u graag over innovatieve, energiezuinige oplossingen voor uw pand. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om het gebouw geheel energieneutraal te maken. Ga voor een duurzaam perspectief.

Waterinstallaties

Ga voor een gecertificeerde loodgieter die u compleet ontzorgt. TBK verzorgt op vakkundige wijze al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten en denkt met u mee over de meest duurzame oplossingen. Ook voor onderhoud en storingen van uw installatie kunt u bij ons terecht.

 

Aanleg en renovatie

Onze specialisten denken daarom in de ontwerpfase met u mee over de meest veilige, efficiënte en duurzame oplossing voor uw nieuwe woning, kantoor of hotel. Hierbij houden we ook rekening met het toekomstige onderhoud aan uw installatie.