Elektricien met kennis van zaken

Onze gecertificeerde elektriciens installeren intelligente, duurzame oplossingen. Geen uitdaging is te complex. Uiteraard voldoen al onze elektrotechnische installaties aan de meest recente wet- en regelgeving. Maak kennis met onze dienstverlening.

Elektrotechnische installaties

Naast licht- en krachtinstallaties, informatie- en communicatietechnologieën ontwerpt en installeert TBK Elektra ook geïntegreerde verlichtingssystemen, gebouwautomatisering systemen, beveiligingssystemen en toegangscontrole.

De ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek gaan razendsnel. Het plaatsen van zonnepanelen in combinatie met met een warmtepompsysteem is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Ook het gebruik van elektrisch aangedreven voertuigen neemt snel toe. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor één of enkele laadpalen bij hun bedrijfspand te plaatsen. Kortom duurzaam bouwen waarbij TBK Elektra u kan ontzorgen.

Domotica

TBK helpt u een automatiseringsslag te maken met intelligente domotica. Op het gebied van comfort, met bijvoorbeeld automatische zonwering of op afstand bestuurbare verwarming. Maar ook op het gebied van veiligheid, met ramen die vanzelf openen bij een CO-alarm of een rookalarm dat automatisch doorschakelt naar de centrale. Onze experts gaan graag met u om tafel zitten om te onderzoeken welke domotica bij uw wensen past.

Met hightech inbraakbeveiliging houdt u criminelen buiten de deur. Van villa tot schoolgebouw: door onze ervaring weten wij precies wat de beste oplossing voor uw pand is.

Zonnepanelen

Met de naderende energietransitie winnen duurzame oplossingen steeds meer terrein. Wacht niet met investeren. TBK heeft kennis van de nieuwste technieken en ontwerpt graag een effectieve zonne-energie installatie voor uw woning of bedrijfspand. Zo woont en werkt u duurzaam tegen het hoogste rendement.