24/7 storingsdienst 0800-0817

Kom werken bij TBK

TBK biedt zijn medewerkers een uitdagende werkomgeving met hierin diversiteit in installatietechnische en werkbouwkundige vraagstukken. Inmiddels bestaan wij 50 jaar en hebben wij bewezen dat wij een stevig fundament hebben gelegd om verder te bouwen aan de toekomst. Dit telt niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar bovenal voor onze mensen. Dit zorgt ervoor dat wij een stabiele en onafhankelijke werkgever zijn. Werken bij TBK is werken in een prettige werkomgeving die je stimuleert om je te ontwikkelen en bij te leren. Er zijn voldoende mogelijkheden om intern door te stromen. Als je wilt en je best doet, krijg je alle kansen. Binnen de kaders van je functie, krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ondernemerschap en het nemen van verantwoordelijkheid worden gewaardeerd en beloond. Je ontvangt hiervoor een boven marktconform salaris en we faciliteren vanzelfsprekend in alle randvoorwaarden die je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen oefenen.

Zie hier onze openstaande vacatures.

Ben jij het talent waar wij naar op zoek zijn?

allround monteur/ assistent monteur

Vacature uitvoerder-coördinator

Vacature projectleider

Vacature tekenaar

 

 

Een moderne werkomgeving

De ontwikkelingen in de installatietechniek volgen elkaar in rap tempo op en TBK staat graag vooraan in de rij. Via ons dochterbedrijf Heating Partners leren we je de nieuwste duurzame, moderne technieken en systemen. Ook jouw werkomgeving is helemaal 21ste-eeuws. Onze monteurs werken helemaal digitaal met tablets. Daarop ontvang je van ons de ideale routing voor jouw werkdag. Ideaal.

Het fundament is gelegd. Bouw nu samen met ons verder aan de toekomst.

Over TBK

TBK is al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam in de installatietechniek. Wij combineren onze brede kennis met onze innovatiedrang en een flinke dosis creativiteit. We stimuleren jou dan ook graag om bij te leren. Er zijn voldoende mogelijkheden om intern door te groeien en we geven je de vrijheid om zaken op jouw eigen manier in te vullen.

Lees meer over TBK

Maak kennis

TBK is altijd op zoek naar vakkundige monteurs. Ben jij de volgende nieuwe die ons team komt versterken?