24/7 storingsdienst 0800-0817

Maak kennis met erkend installateur TBK

Profiteer van de expertise van een erkend installateur met meer dan 50 jaar ervaring. TBK heeft alle installatietechnische oplossingen onder één dak. Particulieren, maar ook ondernemers en overheidsinstellingen werken met ons samen vanwege onze heldere afspraken, hoge kwaliteit, snelle inzetbaarheid en geavanceerde oplossingen op maat. Waar kunnen we u bij helpen?

Dek risico’s af met een onderhoudscontract

Preventief onderhoud verlengt de levensduur van installaties en voorkomt storingen. Met een onderhoudscontract houden we uw installaties in een goede conditie en blijven de kosten beheersbaar.

Onze certificeringen
Uneto VNI gecertificeerd
REOB certificering

24/7 bereikbaar bij storingen

In een 24-uurseconomie is het belangrijk dat uw bedrijfsprocessen niet stil liggen. Daarom staat er een team van erkende monteurs 24/7 paraat voor ad hoc werkzaamheden die directe actie vereisen. Zij zorgen dat u zo min mogelijk operationele consequenties ervaart en lossen uw probleem snel, zelfstandig en efficiënt op.

Partijen als Luchthaven Schiphol en Defensie vertrouwen al jaren op onze deskundigheid.

De ideale partner voor jouw bouwproject

Of het nu gaat om een villa, bedrijfspand of heel appartementencomplex: TBK verzorgt graag al uw installatietechniek. Als erkend installateur voeren we uw project van kelder tot dak uit. Schakel ons in voor ontwerp, renovatie of realisatie van projecten. Hierbij denken wij aan de voorkant alvast mee over onderhoudsvraagstukken in de toekomst.

TBK is maatschappelijk sensitief en streeft naar duurzaamheid.

In goede samenwerking met onze leveranciers kopen wij milieubewust in. Bouwafval wordt waar mogelijk gescheiden ingezameld en afgevoerd. Onze transportmiddelen zijn voorzien van energielabel A en/of 100 procent elektrisch en we besteden bovendien aandacht aan Social Return.

Innovatieve oplossingen

TBK werkt met de meest moderne technieken en streeft voortdurend naar verbetering. Samen met ons innovatieve dochterbedrijf Heating Partners bedenken wij innovatieve oplossingen om uw gebouw slimmer, zuiniger en efficiënter te maken. Van zonnepanelen tot een warmtepomp of domotica: laat onze ervaren specialisten meedenken voor een oplossing op maat. Klaar voor de toekomst!

Diensten
Projecten

TBK is erkend installateur.

Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie.