24/7 storingsdienst 0800-0817

Moderne verwarmingsinstallateur

Als erkend verwarmingsinstallateur adviseren wij u graag over innovatieve, energiezuinige oplossingen voor uw pand. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om het gebouw geheel energieneutraal te maken. Ga voor een duurzaam perspectief.

Onze certificeringen
Uneto VNI gecertificeerd
REOB certificering

Warmtepomptechnieken

Een goed functionerende verwarming is noodzakelijk voor elke woning, kantoor, winkelpand of hotel. Onze specialisten hebben up-to-date kennis over verwarmingstechnieken en adviseren u graag over de meest duurzame technische installatie voor uw situatie. Warmtepomptechnieken zijn een innovatieve en energiezuinige oplossing voor een comfortabel leefklimaat. In samenwerking met ons dochterbedrijf Heating Partners vervangen wij uw gasinstallatie graag voor dit moderne systeem. Tevens bieden wij u graag een onderhoudspakket op maat aan.

Lees meer over Heating Partners

Gasgestookte installatie

Een betrouwbare gashaard, centrale verwarming of fornuis is van essentieel belang voor uw veiligheid. TBK is erkend installateur voor aanleg en onderhoud van gasinstallaties. Uiteraard adviseren onze specialisten u graag over de mogelijkheden om uw gasinstallatie te vervangen voor een compleet nieuw energiezuinig systeem.

Diensten
Projecten

U zoekt een erkend verwarmingsinstallateur?

TBK adviseert u graag over alle mogelijke moderne oplossingen.