24/7 storingsdienst 0800-0817

Voorkom een verstopt riool

Een verstopt riool veroorzaakt stankoverlast en andere ongemakken. TBK is expert op het gebied van riooltechniek. Schakel onze specialisten in voor aanleg en renovatie, preventieve reiniging en storingen. Onderdelen hebben wij voor een snelle verwerking op voorraad. Bekijk onze dienstverlening.

Aanleg en deelrenovatie

Van betonboren tot bestrating: u kunt bij TBK terecht voor de complete aanleg van uw riolering. Onze specialisten zijn bekend met alle gangbare materialen, zoals PE, PVC, SML en LORO. Zonder hak- of breekwerk renoveren wij bovendien uw bestaande afvoerleidingen. Met geavanceerd apparatuur detecteren we snel waar het probleem zit en na een behandeling met epoxyhars kunt u binnen korte tijd weer gebruik maken van uw afvoer.

Als servicepartner van onder andere Kessel en Arveon weten onze monteurs alles over uw pompinstallatie.

Preventieve reiniging

Een verstopt riool levert ongemak op en verstoort uw bedrijfsprocessen. TBK adviseert daarom om uw afvoernetwerk periodiek preventief te laten inspecteren en reinigen, zeker wanneer de installatie niet meer actueel is. Onze specialisten maken een onderhoudsplan op maat, waarbij we ook rekening houden met eventuele terugkerende verstoppingen door vervuiling. Zo verlengt u de levensduur van uw installatie en voorkomt u hoge kosten door acute herstelwerkzaamheden.

Diensten
Projecten

Schakel TBK in voor aanleg, onderhoud en reparaties van uw riolering.