24/7 storingsdienst 0800-0817

Professionele loodgieter

Ga voor een gecertificeerde loodgieter die u compleet ontzorgt. TBK verzorgt op vakkundige wijze al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten en denkt met u mee over de meest duurzame oplossingen. Ook voor onderhoud en storingen van uw installatie kunt u bij ons terecht. Maak kennis met onze dienstverlening.

Aanleg en renovatie

Onze specialisten denken daarom in de ontwerpfase met u mee over de meest veilige, efficiënte en duurzame oplossing voor uw nieuwe woning, kantoor of hotel. Hierbij houden we ook rekening met het toekomstige onderhoud aan uw installatie.

Onderhoud en storingen

Periodiek onderhoud maakt storingen beheersbaar en  schetst een duidelijk verwachtingspatroon aangaande uw installaties. Met alle voorkomende storingen kunt u bij onze specialisten terecht.

TBK is een zelfstandig gespecialiseerd bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring.

Legionellapreventie

Voor legionella geldt: beter voorkomen dan genezen. TBK inventariseert de risico’s in uw leidingnetwerk en stelt een op maat gemaakt beheersplan op. Met technische maatregelen verhinderen we de groei en verspreiding van deze bacterie. Waar nodig brengen wij modificaties aan in uw waternet. Hierbij passen we de nieuwste technieken toe.

Diensten
Projecten

Ga voor een veilige waterinstallatie.

Ons loodgietersbedrijf denkt graag met je mee.